Corrosiewerende coating

Contacteer ons

Corroseriewerende coating door Duracoat

Wat is Abcite® coating?

Duracoat coatings hebben technieken in huis die uw producten een ultieme bescherming bieden tegen elke aantasting.

Als standaard corrosiebescherming niet meer volstaat, … dan is er Abcite®!

Deze thermoplastische coating verlegt alle grenzen van traditionele corrosiepreventie. Een enkele laag Abcite® coating volstaat al om de strengste corrosienormen te overtreffen.

Thermoplastische Abcite® coating wordt aangebracht op allerlei materialen voor de waterbehandelingssector, straatmeubilair, elektrische isolatie, de maritieme en offshore sector.

Bekijk onze partner

Waarom kiezen voor een thermoplastische coating?

De coatings van V coat zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn enorm duurzaam. De gespecialiseerde technieken van Duracoat, gaan nog een stapje verder en zorgen ervoor dat uw producten langer meegaan en bestand zijn tegen corrosie.

Van Duracoat heeft een heel ruim aanbod aan specifieke coatings voor verschillende toepassingen. Ook Rilsan®, Halar® en Teflon® coatings passen zij toe, telkens voor specifieke toepassingen zoals abrasie, contact met agressieve chemicaliën of antikleef eigenschappen.

Totaalaanbod organische coatings

Dankzij hun expertise in uitzonderlijke corrosiepreventieve coatings breiden we ons gamma aan coatings verder uit: met V coat en Duracoat samen bieden we nu het hele gamma van organische coatings aan, van natlak over poederlakken tot thermoplastische en zelfs fluorcoatings.

Contacteer ons

Andere diensten

Natlakken

V coat is uw partner voor natlakken op allerhande soorten materialen, van ferro & non-ferro tot en met kunststoffen. Voor iedere toepassing bieden wij een oplossing aan, zowel voor kleine als grote series. Bij ons zit u goed: alles kan!

Poederlakken

Poedercoatings zijn milieuvriendelijk en staan voor een krasvast resultaat. Poederlakken is van toepassing op allerlei ferrometalen. V coat doet het allemaal met een structurele aandacht voor kwaliteit.

Printen

V coat beschikt over een ruim scala aan mogelijkheden in oppervlaktebehandelingstechnieken en dus ook qua printing.

Voorbehandeling

De kwaliteit van poeder- of natlak coating staat of valt met een degelijke en grondige voorbehandeling van de materialen. Pas dan krijgt u een egaal, krasvast en prachtig eindresultaat.

EMI shielding

Elektronische producten krijgen een lak die zorgt voor bescherming tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf.

Montage

V coat ontzorgt u zoveel mogelijk door ook kleine montagewerken te voorzien en op die manier uw proces te stroomlijnen.