Montage

Contacteer ons

Een efficiënter proces

Ontzorging door V coat

Om uw apparaten te behandelen of lakken, moeten deze eerst uit elkaar gehaald worden en na de behandeling weer in elkaar gestoken worden. Om het aantal actoren in dit proces zo laag mogelijk te houden en zo snel mogelijk te kunnen werken, staat V coat zelf in voor kleine montagewerken binnen het montageproces van uw producten.

Duurzaamheid

Minder tussenstops betekent ook minder transport en lagere uitstoot. Op die manier dragen we een steentje bij aan een groener milieu! Daarnaast gebruikt V coat ook steeds materialen van hoogstaande kwaliteit om maximale duurzaamheid te waarborgen.

Laat u ontzorgen!

Uw lak- en montageproces stroomlijnen? Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Andere diensten

Natlakken

V coat is uw partner voor natlakken op allerhande soorten materialen, van ferro & non-ferro tot en met kunststoffen. Voor iedere toepassing bieden wij een oplossing aan, zowel voor kleine als grote series. Bij ons zit u goed: alles kan!

Poederlakken

Poedercoatings zijn milieuvriendelijk en staan voor een krasvast resultaat. Poederlakken is van toepassing op allerlei ferrometalen. V coat doet het allemaal met een structurele aandacht voor kwaliteit.

Printen

V coat beschikt over een ruim scala aan mogelijkheden in oppervlaktebehandelingstechnieken en dus ook qua printing.

Voorbehandeling

De kwaliteit van poeder- of natlak coating staat of valt met een degelijke en grondige voorbehandeling van de materialen. Pas dan krijgt u een egaal, krasvast en prachtig eindresultaat.

EMI shielding

Elektronische producten krijgen een lak die zorgt voor bescherming tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf.

Corrosiewerende coating

Ook voor uiterst duurzame coatings biedt V coat de oplossing.
Een van de zusterondernemingen binnen de groep, Van Os-Duracoat, is gespecialiseerd in thermoplastische coatings.