Printen

Contacteer ons

Print technieken

Tampondruk

Tampondrukken is een bedrukking proces waarbij met behulp van een cliché, inkt en een stempel een logo of tekst op een gelakt product aangebracht kan worden. Het grote voordeel is dat dit zowel op vlakke als licht gebogen vormen toegepast kan worden. Tampondrukken is mogelijk voor zowel grote als kleine (vijf à tien) series.

Digitale druk

Recentelijk kochten wij de Mimaki UV vlakbedprinter en kunnen we nu ook logo’s, afbeeldingen of andere grafische elementen op oppervlaktes printen. Deze bedrukkingen zijn enorm duurzaam want ze zijn bestand tegen UV-licht en andere weersomstandigheden. Bij V coat heeft u gegarandeerde printkwaliteit.

Er kan gedrukt worden op diverse soorten materialen: RVS, Aluminium, koper, plastic, stickers, … De oppervlaktes mogen een maximum breedte hebben van 3100 mm en een maximum dikte van het materiaal van 50 mm. De maximale resolutie bedraagt 1200 dpi.

Zeefdruk

V coat is ook meester in de zeefdruk techniek. Deze techniek wordt gebruikt om vele soorten van materialen: waaronder aluminium, kunststof en/of polyester, … te bedrukken.

Een ander voordeel is de enorme kleurkracht: de zeefdrukinkt is enorm dekkend en slijtvast.

Vaak kiezen we voor deze techniek, omdat deze eenvoudig en snel is om grote aantallen te bedrukken, waardoor we snel en flexibel uw product kunnen afwerken.

Voordelen duktechnieken

We benadrukken hierbij graag dat elke techniek zijn voordelen en beperkingen heeft. Lakkerij Vandereyt denkt steeds samen met u om zo de beste oplossing op maat van uw behoeften te bieden.

Contacteer ons

Andere diensten

Natlakken

V coat is uw partner voor natlakken op allerhande soorten materialen, van ferro & non-ferro tot en met kunststoffen. Voor iedere toepassing bieden wij een oplossing aan, zowel voor kleine als grote series. Bij ons zit u goed: alles kan!

Poederlakken

Poedercoatings zijn milieuvriendelijk en staan voor een krasvast resultaat. Poederlakken is van toepassing op allerlei ferrometalen. V coat doet het allemaal met een structurele aandacht voor kwaliteit.

Voorbehandeling

De kwaliteit van poeder- of natlak coating staat of valt met een degelijke en grondige voorbehandeling van de materialen. Pas dan krijgt u een egaal, krasvast en prachtig eindresultaat.

EMI shielding

Elektronische producten krijgen een lak die zorgt voor bescherming tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf.

Montage

V coat ontzorgt u zoveel mogelijk door ook kleine montagewerken te voorzien en op die manier uw proces te stroomlijnen.

Corrosiewerende coating

Ook voor uiterst duurzame coatings biedt V coat de oplossing.
Een van de zusterondernemingen binnen de groep, Van Os-Duracoat, is gespecialiseerd in thermoplastische coatings.