Cozy sneeuwpopjes

Wat hebben we uitgevoerd?

Wintervibes in de maak bij V coat: cozy sneeuwpopjes stralen na poedercoating!

Het team van V coat heeft deze winterse periode een magische touch gegeven aan metalen decoraties door middel van een speciale poedercoating. De transformatie begon met een grondige chemische voorbehandeling om ervoor te zorgen dat het metaal volledig gereinigd werd. Deze zorgvuldige stap is essentieel om een schoon oppervlak te garanderen, wat op zijn beurt resulteert in een uitstekende hechting van de coating en een mooi resultaat.

De klant, een metaalbewerker, zal verheugd zijn met het prachtige eindresultaat, vooral gezien het feit dat deze decoraties speciaal zijn ontworpen voor een kleuterschool. De keuze voor een duurzame poedercoating die niet alleen zorgt voor een mooie afwerking, maar ook bescherming biedt tegen de winterse elementen.

 

De schattige kerstklaprozen, nu gehuld in hun winterse glorie, zijn klaar om een vleugje magie toe te voegen aan de kleuterschool. Met de vakantieperiode voor de deur, brengen deze met zorg behandelde decoraties niet alleen de kerstsfeer naar de kleintjes, maar dragen ze ook bij aan een feestelijke en vrolijke omgeving.

Laat de wintervibes beginnen met deze prachtige sneeuwpopjes!

Nood aan gelijkaardige service?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Contacteer ons

Andere realisaties

Dienst

3000 boxen van Bose

Dienst

Trap éénlaagssysteem vernis

Dienst

Lakwerk voor moederbedrijf Het Veer