V coat op de ESEF Maakindustrie beurs

V coat op de ESEF Maakindustrie beurs

Voor de eerste keer nemen we met enthousiasme deel aan de ESEF Maakindustrie beurs in Utrecht, een vooraanstaand evenement dat zich richt op de nieuwste ontwikkelingen binnen de maakindustrie.

Deze beurs staat bekend om haar focus op succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen die de industrie vormgeven.

We nodigen je van harte uit om de ESEF Maakindustrie beurs bij te wonen, die plaatsvindt van 12 tot 15 maart 2024. Ontdek de bruisende wereld van innovaties in oppervlaktebehandeling!

Ons toegewijde team, bestaande uit Johan Peters, Vincent Peters, Jessy Goorts en Gilles Van Lotringen, staan klaar om onze geavanceerde kleurtechnieken te demonstreren en een diepgaand inzicht te bieden in ons uitgebreide assortiment aan oppervlaktebehandelingen. Mis deze kans niet om onze stand te bezoeken. We kijken er naar uit om je daar te verwelkomen!

“Wij geven kleur aan jouw producten!”

 

Andere nieuwsberichten

Specialist in de kijker

Maak kennis met Peter!

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Opmerkelijke mijlpalen bij V coat!

Onlangs hebben we met veel plezier een buitengewone prestatie binnen V coat aangekondigd en gevierd - de erkenning van vijf toegewijde personen voor hun opmerkelijke dienstjaren.