Opmerkelijke mijlpalen bij V coat!

Jubileumfeest

Onlangs hebben we met veel plezier een buitengewone prestatie binnen V coat aangekondigd en gevierd – de erkenning van vijf toegewijde personen voor hun opmerkelijke dienstjaren. Met immense trots en dankbaarheid feliciteren we de volgende teamleden:

35 jaar dienst: Luigi Budano
30 jaar dienst: Valère Jooken, Johan Peters & Ayhan Arikan
25 jaar dienst: Terry Kennes

Van loyaliteit gesproken!

Dit jaar is een opmerkelijk jaar geweest voor onze toegewijde Sailors, die niet alleen mijlpalen hebben bereikt maar ook onmiskenbaar hebben bijgedragen aan het voortdurende succes en en groei van ons bedrijf.

Hun inzet en toewijding vormen de essentie van onze organisatie, en als blijk van waardering voor hun inspanningen zijn we verheugd om hen te kunnen eren met een certificaat voor hun toewijding.

Het is met trots en vreugde dat we deze buitengewone individuen erkennen en vieren, en we kijken vol verwachting uit naar de voortzetting van hun indrukwekkende reis binnen ons bedrijf!

Met oprechte waardering voor het pad dat we samen hebben bewandeld, kijken we vol verwachting uit naar de vele jaren van voortdurende samenwerking, grensverleggende innovatie en gezamenlijk succes die voor ons liggen.

Op nog vele jaren van samenwerking, innovatie en succes!

Andere nieuwsberichten

Nieuwe Sailor aan boord

Met veel enthousiasme verwelkomen we Annemarie in ons team bij V coat!

Specialist in de kijker

Maak kennis met Peter!

V coat op de ESEF Maakindustrie beurs

V coat op de ESEF Maakindustrie beurs